Yours and mine

Yours and mine – A.E. Bennet
Genre: Novelle, romance

‘Yours and mine’ is een novelle in de Serrulata reeks en een voorloper van het boek ‘Gathering of the four’, boek één in deze reeks. Het verhaal kan prima opzichzelfstaand gelezen worden. De boeken van A.E. Bennet zijn momenteel alleen in het Engels te lezen.

In 136 pagina’s zet dit verhaal de toon voor deze wereld en omgeving en vertelt daarnaast een romantisch en high-heat verhaal.

Een jonge, prachtige prinses en pijnlijk verlegen heer die op geen enkele sociale gelegenheid populair is gaan tegen al hun taken en de wensen van hun families in. Zonder elkaar echt te kennen raken ze samen verwikkeld in haar leugen.

Prinses Octavia Dorchester is een veel gewilde vrouw die het moment heeft bereikt dat ze klaar is om te trouwen, er wordt dus een bal gehouden in haar naam. De heer Gerald Verte houdt niet van sociale gelegenheden en leeft in de schaduw van zijn succesvolle broer. Hij wordt geacht sociaal te doen en meer uit de schaduw te komen. Dit onlogische stel is een combinatie waar iedereen tegen is, behalve zij zelf.

‘Am I really going to break their hearts by being true to my own?’

De sfeer en tijdsgeest in deze novelle zijn heel goed omschreven. De omgevingen worden zo beschreven dat je je voor kunt stellen er zelf te zijn. Op sociale gelegenheden kun je de bedrukkende sfeer voelen. Het verhaal leest gemakkelijk weg, ik vond het leuk om te lezen. Het bevat spanning en romantiek. Natuurlijk blijft het een kortverhaal, ik ben dan ook benieuwd naar A.E. Bennet haar andere verhalen. Ze heeft nog veel verhalen gepland staan.

Links:
Auteur: Books by Bennett
instagram books by Bennett