Winter in Virgin River

Winter in Virgin River – Robyn Carr
Uitgegeven door HarperCollins
Genre: Romantisch, Fictie

Wat een heerlijk verhaal om te lezen in de koude tijden van het jaar. De sfeer van dit boek is zo omschreven dat je deze goed kunt voelen tijdens het lezen.

Op jonge leeftijd verliest Marcie haar man Bobby. Hij was marinier en is verongelukt in Irak. Dankzij zijn goede vriend Ian heeft hij dit overleefd, maar kwam zwaar gehandicapt thuis. Na drie jaar is hij kort voor kerst overleden. Het is bijna weer kerst en Marcie wil op zoek naar de persoon die Bobby gered heeft en ook nog eens een erg goede vriend van hem was.

Ian heeft zich echter afgesloten van alles en iedereen… Is hij nog wel te vinden? En zo ja, wil hij dan wel praten? Een ex-marinier kan heftige trauma‚Äôs hebben, wat staat haar te wachten als ze hem vindt?

In Marcie haar zoektocht naar een afsluiting voor zichzelf verandert haar hele wereld, en zo ook die van Ian. Er zijn vele obstakels onderweg maar ook hele mooie dingen. Dit verhaal speelt zich niet lang voor kerst af en de setting is dan ook koud, in de natuur, met mooie lichtjes, dieren, natuur en een warme sfeer. Dit is goed te voelen tijdens het lezen. Virgin River voelt als een paradijs op aarde.

Voor wie dit leuk vindt, de Virgin-River boeken zijn een serie en staan inmiddels ook op netflix.
Kortom, hier kun je lang van genieten!