Winter in de B&B

Winter in de B&B – Kaat de Kock
Uitgegeven door Hamley Books
Genre: Feelgood

Hanne woont in de drukke stad, is niet blij met haar baan en in de liefde en vriendschap gaat het ook niet altijd geweldig. Al vertelde haar vriendinnen haar al dat hij niet deugde. In een week waarvan je denkt dat die niet erger zou kunnen, hoort ze dat een vriendin van haar is overleden. Hierna verandert alles, want ze erft een vakantiehuisje in de Ardennen.

In eerste instantie weet ze niet wat ze daarmee aan moet en vind ze ook dat ze dit niet aan kan nemen. Toch was het de laatste wens van haar vriendin en haar moeder helpt haar overhalen. Ze trekt met haar moeder naar de Ardennen om een eigen zaak te beginnen en gooit haar hele leven om. Niet iedereen is hier even blij mee. Toch komt er hulp en vriendschap uit onverwachtse hoeken.

Kaat de Kock zet een geweldige sfeer neer, het voelt warm en knus. Natuurlijk zijn er tegenslagen, maar er wordt ook bewezen hoeveel je aan je omgeving hebt. Het is fijn om mee te gaan in Hanne haar inburgering in dit nieuwe stadje en de uiteindelijke saamhorigheid. Leest makkelijk weg.