Vlinders voor altijd

Vlinders voor altijd – Jill Mansell
Uitgegeven door Luitingh-Sijthoff
Genre: Feelgood

Jill Mansell is zo’n bekende naam in de feelgood wereld, dat ik graag eens wat van haar wilde lezen. Vlinders voor altijd heeft mij enorm laten lachen en ontspannen.

Lara werd jong moeder en had een ingewikkelde jeugd. Ze groeide op bij haar tante, een bijzonder maar lief figuur. Vanwege haar vaders overleiden moet ze voor het eerst terug naar haar geboortestad. Dit gooit een heleboel overhoop en verloopt niet zoals verwacht.

Hoewel dit boek gemakkelijk en ontspannen las pakte het mij niet altijd even sterk. Van bepaalde karakters en gebeurtenissen heb ik enorm genoten en meermaals heb ik hardop gelachen. Er zijn stukken die ik echt goed vond en karakters die ik bewonder en leuk vindt. Toch zijn er dus ook momenten dat mijn aandacht niet zo sterk getrokken wordt.
De karakters zijn heerlijk uiteenlopend, dat vond ik een pluspunt. De fijne dingen van het leven worden getoond, vele karakters worden vertrouwd en geliefd. Al met al was dit zeker een vermakelijk boek, maar ben ik toch wel benieuwd naar andere boeken van Jill Mansell. Wellicht dat deze toch nog beter zijn en meer pakken.