Unboxing: So many pages September 2022

Dit is hem, de september box van so many pages! Het thema van deze box is ‘licht en duisternis’.
De goodies zijn bruikbaar, leuk en in thema en deze box heeft weer een mooie balans tussen nuttig, leuk en ‘fancy’ en is in zijn geheel een mooi plaatje. Graag laat ik weer zien wat er precies inzat en wat je bij So many pages krijgt voor je bestelling.

De maandelijkse boekenboxen van So many pages zijn nederlands en young adult in thema.
Momenteel ben ik rep voor hun en voor de maand september is mijn code nog te gebruiken (daarna niet meer), voor een leuke korting op deze mooie boxen. Met de code: ‘boektuin’ krijg je €5,- korting op je eerste boekenbox. Maar eerst, meer over de inhoud.

Het boek deze keer is ‘Sterrenjager’ van Jen Minkman, uitgegeven door uitgeverij Hamley Books.
Een gesigneerde hardcover die er prachtig uit ziet! Wie houdt hier nu niet van? Dit verhaal zit vol met mysterie en avontuur.

De artprint is gemaakt door Blue illusion art, in samenwerking met Jen Minkman en is gebaseerd op het boek.

Lekkere en mooie goodies, altijd leuk!

Thee
Fooocus thee van My moments nl
Thee-ei van Arelo thee

Een gouden ganzenveer-pen
write something worth reading’
‘do something worth writing’

Leuk, nuttig, persoonlijk

Foto 1:
Twee boekenleggers in thema van de box
Notitieblokje ‘i’d rather be reading’
De dingen op deze foto zijn gemaakt door So many pages zelf. Op het notitieblokje ga ik sowieso to do lijstjes maken, en voor alles geld dan dat ik liever zou zitten lezen.

Foto 2:
Brief van de auteur
Brief van So many pages
Spoilerkaart
Bedankt kaartje, met elke maand een leuke kortingsactie
*Deze brieven maken de box echt persoonlijker. Het is zó leuk om een bericht te lezen van de auteur en extra uitleg, acties en informatie te krijgen in een persoonlijk berichtje van So many pages zelf.

Informatie
Een subscription box kost 35,- incl. de verzending. Je kunt de boeken ook los kopen zonder de goodies. De box is een abonnement. Deze is gemakkelijk op te zeggen en te beheren. Ergens in de eerste dagen van de maand word de box gebracht. In augustus neemt de box één maand pauze, om de kwaliteit van de boxen te kunnen waarborgen. Wel komt er een geweldige zomerbox, helaas is deze inmiddels al helemaal uitverkocht. Bekijk ook de limited editions, blind date boeken en prachtige goodies die je los, of samen met een box kunt orderen. Dit is een erg leuke toevoeging aan je box.

Nog niet overtuigd? Zie mijn andere unboxing blogs over verschillende boekenboxen van So many pages om een breder beeld te krijgen.

Links:
So many pages
Blue illusion art
Jen Minkman
My moments nl
Arelo thee