Unboxing So Many Pages Jan23

So many pages boekenbox januari 2023 – Urban Mystery

Dit is de inhoud van de YA thriller box die deze maand uitkwam. Graag ga ik in deze blog wat dieper in op de items in de box en het abbonnement bij So Many Pages.

Ook deze maand geld, gebruik code BOEKTUIN voor een leuke korting op je bestelling. Ik mag namelijk weer een periode rep zijn, super leuk!

De maandelijkse boekenboxen van So many pages zijn nederlands en young adult in thema.
De items in deze box passen prachtig bij het boek en vormen een mooi geheel, het was weer een feest om deze box uit te pakken. Bij alle leuke goodies noem ik de makers, de namen zijn klikbare links.

Hardcover van ‘Otis redding’, geschreven door Mirjam Mous. Mooie omslag, die wilde ik even beter laten zien!
En een prachtige boekenlegger met illustratie van Bibi van Leeuwen. Deze is de eerste in de reeks zodiac signs boekenleggers van So many pages, waarvan er elke maand één uitkomt in 2023. Dit is Capricorn. Die zilverfolie randen zijn prachtig!

Totebag – Wanderlust van So many pages
Zakje snoepgoed, met link naar het boek. Deze moet ik nog lezen, ik ben benieuwd. Ik ben gek op dit soort dingen! Creatief gevonden.
Reading log – notitieblok om te noteren wanneer je begon en eindigde met lezen, boektitel, auteur en sterren rating. Nuttig voor iedere boekenwurm
Enamel pin door Chapter & chill die prachtig bij het boek past. Hij zit nu op mijn rugtas en kreeg direct veel bekijks.
Artwork van Blue illusion art – Artprint en boekenlegger, gebaseerd op een gebeurtenis uit het boek. Gemaakt in samenwerking met de auteur.

Bookplate, gesigneerd door de auteur, altijd gaaf!
Persoonlijke brief van de auteur. Deze vind ik altijd leuk om te lezen en geeft vaak een leuk stukje insider info. Ook maakt het de box veel persoonlijker.
Brief van So many pages
Nieuwjaarsberichtje van So many pages
Spoilerkaart – informatie over alle items. Helder, overzichtelijk, altijd nuttig.

Thank you kaart – deze biedt een maandelijkse speciale aanbieding. Ook deze maand was dit een super leuke deal! Deze kun je (net als andere items die je wil bestellen) toevoegen aan je volgende boekenbox.

Praktisch
De young adult boekenboxen van So many pages gaan op abonnement. Deze is gemakkelijk en ten alle tijden op te zeggen. Kosten zijn €35 voor de box of €25 voor de book only box.

De book only box bevat het boek, de brief van de auteur en de exclusieve art-print van het boek. De volledige boekenbox bevat nog vijf extra goodies. Deze zijn persoonlijk uitgekozen en passend bij het thema van de box. Beide boxen hebben gratis verzending. Voor dit bedrag komt de box dus bij jou thuis, plus eventuele andere items die je hieraan toevoegd. Dit alles is ideaal en houdt verzending laag.

Goede deal
Persoonlijk heb ik enkele diverse boxen geprobeerd. So many pages maakt een persoonlijke en unieke box binnen duidelijke kaders ( ik ben altijd verrast en positief, maar er zit nooit iets in wat ik écht niet zou verwachten, tot nu toe bevalt het ook altijd). Je krijgt ook echt waar voor je geld, een hardcover boek én zoveel mooie goodies.

Het thema voor de eerstvolgende boekenbox is Koninkrijk van vuur, dit de box voor februari 2023.
Ga jij je hiervoor inschrijven? Vergeet niet de code Boektuin voor een leuke korting.