Unboxing: So many pages bookbox

Unboxing: So many pages Bookbox
Maart 2022, lezen en liefde

‘So many pages’ is een snelgroeiende naam in Nederland. Zij maken maandelijkse boekenboxen in thema, met passie voor Young Adult. Deze box wilde ik dus graag eens proberen, door deze blogpost wil ik ook van deze box duidelijk maken wat je krijgt, voor welk bedrag en wat de So many pages boekenboxen uniek maakt.

Deze subscribtion box was €30,-, totaal 35,- incl. de verzending, geleverd uit Nederland. So many pages is namelijk een nederlands platform. Je kunt de boeken ook loskopen, zonder de goodies voor een prijsreductie. Natuurlijk wilde ik ook de goodies eens goed bekijken. In principe is de box een abonnement, maar deze is ten alle tijden op te zeggen. Dit ging gemakkelijk en de mensen van So many pages zijn erg behulpzaam. Ik bestelde de box van Maart en kreeg deze aan het begin van de maand binnen.

Allereerst, de goodies!
Deze zijn allemaal afgestemd in thema met de box.
Foto 1: Kaarten en brieven
Drie leuke kaarten die ik zeker zal versturen, waarvan één met de boek cover en twee gezellige prints. LOVE de ‘Stop and smell the flowers’.
Persoonlijke brieven! Een brief van So many pages over deze box, leuke toevoeging die extra persoonlijk voelt.
Én tenslotte, een persoonlijke brief van de auteur van het boek. Erg bijzonder, ik heb dit nog niet eerder gezien in een box. Het was heel leuk om dit te lezen.

Foto 2: Boekenlegger, artprint, notebook
De twee boekenleggers, groot formaat met erg leuke teksten en mooie neutrale print.
Artwork van Blue illusion art, mooie print
Notitieboekje van atelier bobbie, leuk gemaakt en handig klein.

Foto 3: Andere kleine spullen
Een kweeksetje ; brandende liefde’ van so many pages, deze komt zeker in de tuin
Organische vegan chocoladereep van Lovechock, die ook nog eens prachtige artwork aan de binnenkant van de verpakking heeft.
Heerlijke Lychee groene thee, ‘Enchanted by love’

Het boek van deze maand: Aan de andere kant van geluk – Nadine Swagerman

Een verhaal over rauw, angst en verdriet, maar ook over vriendschap, groei en liefde. Over twee meiden die in een van de moeilijkste perioden in hun leven iets heel moois ontdekken.

Dit boek is online veel voorbij gekomen en ik ben er dan ook erg benieuwd naar. De cover is erg mooi en spreekt mij aan. Dat het boek hardcover is vind ik ook fijn. Het schijnt dat Nadine een geloofwaardig verhaal heeft neer te zetten dat prachtig is om te lezen. Dit maakt mij nieuwsgierig, maar ook denk ik dat het mooi is dat er zoveel belangrijkte thema’s in dit boek verwerkt zijn, zoals mentale problematiek en er aandacht is voor LGBTQI+.

Al met al, een goed gevulde box met passende goodies. Ik ben happy!

Goodies zijn in thema van de box en niet perse gerelateerd aan het boek zelf of een fandom, dit vind ik persoonlijk wel prettig. Ook zijn ze allemaal te gebruiken, ook dit vind ik zelf wel heel leuk.

De brief van so many pages en de brief van de auteur maakte voor mij de box persoonlijker en gaven ook extra informatie mee, iets dat ik kan lezen waardoor ik mij meer verbonden voel met de makers van de box en de auteur.

Verhouding prijs en kwaliteit lijkt mij top, maar oordeel zelf. Hopelijk kun je door deze post zelf goed bedenken of dit wat voor jou is en geeft het je een goed beeld. Mist er voor jou gevoel informatie, of heb je een box die je graag voorbij zou zien komen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Wil zelf bestellen of meer informatie?
https://somanypages.nl/ Link naar so many pages
https://nadineswagerman.nl/ Link naar de auteur, Nadine Swagerman