Unboxing: So many pages juni

Unboxing: So many pages boekenbox Juni 2022
Thema: Dystopian

In deze blogpost ga ik uitgebereider in op de boekenbox van So many pages van de maand Juni. Van juni t/m september 2022 ben ik rep voor So many pages. Met de code: ‘boektuin’ krijg je €5,- euro korting op jou eerste boekenbox. En bovenal, betekend dit meer blogposts over de boekenboxen en inhoud hiervan.
Met deze informatie hoop ik dat jij je een beeld kan vormen van of de boxen iets voor jou zijn, wat je hiervoor krijgt en wat de boxen uniek maakt.

Een subscription box kost 35,- incl. de verzending. Je kunt de boeken ook los kopen zonder de goodies. De box is een abonnement. Deze is gemakkelijk op te zeggen en te beheren. Ergens in de eerste dagen van de maand word de box gebracht.

Alle goodies in de box zijn afgestemd op het thema van de maand. Veel dingen zijn handgemaakt/ontworpen en komen of van So many pages zelf, of van gave creators.

Foto 1: Amarant – Emmelie Arents
Het boek van deze maand, een dystopian young adult waar ik persoonlijk enorm veel over heb gehoord en erg benieuwd naar ben. Prachtige hardcover met mooie schutbladen en print.
Daaronder een totebag, deze is ontworpen door So many pages zelf.
Totebags zijn gewoon altijd handig!

Foto’s 2 & 3: Artprint
Deze artprint is ontworpen door Blue illusion art, in samenwerking met de auteur, speciaal voor deze boekenbox. Super uniek dus!

Meer leuke goodies!

Foto 1: Magnetische boekenlegger van Klickmark, snack van Barú
De boekenlegger is open te vouwen en blijft dichtzitten met magneetjes, zoals je hier ziet zit hij op de pagina vast. Een keer wat anders, en best heel handig.
Een tussendoortje, tja dat is altijd goed toch?

Foto 2: Boekenlegger, ansichtkaart en plaktattoo
Boekenlegger en de kaart zijn gemaakt door So many pages. De boekenlegger is extra groot en de achterkant van de kaart is donker. Super mooi gemaakt allebij, en natuurlijk helemaal passend bij het thema.
De plaktattoo is gemaakt door Sioou, die ga ik zeker testen!

Foto 3: Cardle en waxinelichtje
Gemaakt door Mayvesdesign. Voor ingepakte Cardle, zie eerste foto bovenaan.
Dit is dus een card/candle, cardle. Deze open je en kun je dan gemakkelijk uitvouwen. Zonder knippen of plakken. Vervolgens kun je het waxinelichtje erin hangen. Erg creatief! Staat heel leuk.

Last but not least,
Dit vind ik super leuk en is een van de unieke aspecten van de So many pages boxen, die tevens een heel persoonlijk gevoel aan de box geven.
Twee kaarten met persoonlijke brieven. Van de auteur, en van so many pages. Plus een bedankbriefje met leuke actie erop.

Al met al een prachtige box met goodies die helemaal in thema zijn. Goed gevuld en met erg leuke en tevens nuttige items.

Links (klikbare tekst):
So many pages
Emmelie Arents
Blue illusion art
Baru
Sioou
Mayves design