Unboxing: Illumicrate subscribtion box

Unboxing: Illumicrate subscribtion box
februari 2021, The City Is Ours

Illumicrate is erg populair en heeft daarom ook inmiddels een wachtlijst voor hun subscribtion boxen. Deze boxen zijn maandelijks en bevatten een mooi speciale editie boek en een aantal goodies, geleverd in de herkenbare gele illumicrate doos. Ook hebben ze opties om los het boek te bestellen of losse boxen van bepaalde edities.

Deze subscribtion box was £39 en verzending naar Nederland is £7.99. Ik stond op de wachtlijst en ontving na twee maanden een mail dat ik aan de beurt was. Op dit moment krijg je 24 uur de tijd om je aanmelding te bevestigen en de box te bestellen. Dit was in januari, hiermee bestelde ik de box voor februari. Door vertragingen kwam deze aan in maart. Tijd om te kijken wat er in deze box zit!

De eerste goodies uit deze box op de drie foto’s hierboven zijn:
Decoratieve schaal ‘The Gilded wolves’ ontworpen door Fez Inkwright

Artprint ‘The home of the falconeer’ ontworpen door Jess Taylor
Geïnspireerd door The falconer serie waar Aileana en Kiaran feeën gaan jagen in Edinburgh. De gouden letters zijn foil en het is erg stevig papier.

Houten onderzetter ‘Be yourself’ ontworpen door Noondesigns
Geïnspireerd door de Cemetery boys, de details zijn erg mooi gelukt.

Nog meer goodies! Hierboven zie je;
Pashouder ‘money talks’ ontworpen door Dionna Gary Bunn
Geïnspireerd door by the city we became. Stevig, simpel en erg handig.

Paraplu ‘Lunathion’ ontworpen door Chatty Nora
Een souvenir uit Crescent city. Weer een bruikbare, handige goodie. Erg mooi gemaakt met de poorten, ook staan er teksten op.

Maandelijkse pin ontworpen door Stacey Mcevoy-Caunt
Geïnspireerd door the philosopher’s stones

Het boek van deze maand, A dark and hollow star van Ashley Shuttleworth
Dit boek is hardcover met een prachtig ontwerp. Bij het afhalen van de cover is het boek paars. De pagina’s hebben sprayed edges in roze, wat erg mooi staat bij derest en zeker opvalt in de boekenkast.
Dit boek is een exclusieve uitgave en bevat zelfs een handtekening van de auteur. Deze mooie editie krijgt later meer aandacht (en dat is echt nodig), gezien ik het boek nog zal lezen en mijn ervaringen met jullie delen. Hier is dan ook meer te zien van het boek.

A dark and hollow star is een spannend fantasy boek met setting in de wereld van Fae, ironborn en mensen. Vier queer tieners moeten samen een moordenaar stoppen en zorgen dat de wereld van Fae verborgen blijft voor mensen. Allemaal hebben ze een stukje dat nodig is om dit te behalen en geen van allen kunnen ze dit alleen. Kies jou speler…

In het boek zaten nog een kaart met de karakters en een brief van de auteur. Een erg gave extra toevoeging. Deze kun je zien op de foto’s hieronder met alle goodies. In mijn posts over het boek zelf zal ik deze uitgebreider laten zien.

Al met al is de illumicrate box goed gevuld en zijn de goodies erg bijzonder. Overal zit een verhaal achter en alles is gemaakt door diverse ontwerpers. Mooie bookish goodies die uniek zijn, zeker voor fans erg gaaf. De box is goed gevuld, het wachten duurde even maar is het wat bij betreft zeker waard. Ik hoop dat je met de informatie die ik deel zelf kan uitmaken of het jou dit ook waard is of niet.