Unboxing: Anderwereld tweedehands mysterybox

Bij anderwereld heb ik een tweedehands mysterybox besteld van €25,-. Er zijn verschillende prijsklassen beschikbaar. Vervolgens zijn er de opties voor Nederlands of Engels, invulling van welke genres je wil hebben én kun je later aangeven welke boeken je thuis al hebt.

Mijn box was Nederlands en met de genres thriller en waargebeurd.
Na de orderbevestiging wordt er persoonlijk gemaild om te kijken wat je wel en niet leuk vindt, of je hebban of goodreads account hebt, enzovoorts. Ze nemen uitgebreid de tijd om uit te zoeken wat er bij jou past. Deze persoonlijke aandacht en de tijd die wordt gestoken in een mooi en passend pakket maken vind ik heel bijzonder.

De box komt binnen, met daarop de tekst: ‘Kijk uit! Leuke post’ en dat was het zeker.
Alle boeken zijn ingepakt en op de verpakking staat een omschrijving van het boek. De doos is gevuld met ingepakte boeken, goodies, foldertjes en een persoonlijk briefje.


Hier word je toch blij van?! Nu begint het uitpakken

Dit zijn de boeken die erbij zaten. Die vallen zeker in mijn straatje en ik kan dan ook niet wachten om ze te lezen, al komen ze helaas toch echt op de TBR stapel.


Midland de terugkeer is ook een verhaal dat in de box zat, dat ook zeker aantrekkelijk overkomt. Verder deze mooie anderwereld boekenleggers met leuke quotes en op de achterkant erg mooie plaatjes. Dit alles was aangevuld met andere leuke goodies, het totaalpakket was een erg mooie aanwinst:

Anderwereld neemt dus erg de tijd om een pakket persoonlijk te maken. Persoonlijk houd ik erg van het blind-date concept met boeken en verrassingen. Vind je dit ook leuk, dan is deze box zeker de moeite waard om te bestellen.

Ook interesse, of rondkijken op hun website? Bekijk dan:
www.anderwereld-magie.nl