Sweet as sugar

Sweet as Sugar – Sandra J. Paul
Uitgegeven door Books & Butterflies
Genre: Feelgood

´Een wederom heerlijk grappig en bizar verhaal over Leon en Manon.´
Dit is het laatste deel in de sugar-reeks over Leon en Manon, ik heb weer genoten. Het is echt balen dat de avonturen en gekkigheid van het leuke stel hier ophoud. Gelukkig komen er meer leuke verhalen die zich wel in deze wereld afspelen.
Leon en Manon tellen als toekomstige ouders af naar de geboorte van hun kinderen. Já, meervoud want natuurlijk kan niets in deze relatie normaal verlopen. De Leon die niet kon koken en klussen doet hard zijn best om voorbereidingen te treffen en is bijna niet terug te herkennen, super lief! In die tussentijd moet Manon rust houden en komen tussentijds nieuwe, onverwachtse wendingen.

Ook dit deel heeft enorm veel hilarische momenten en gekkigheid. Het blijft verrassen en nieuwe wendingen in het verhaal geven. Sweet as Sugar leest ontspannen en laat je geheid lachen en enorm meeleven met dit leuke stel. Ondanks dat ik het jammer vind dat hiermee deze reeks eindigd, is het een mooi en passend einde, helemaal in de stijl van derest van de reeks. Zeker een aanrader!