So many pages febr’23

So many pages boekenbox januari 2023 – Urban Mystery

Dit is de inhoud van de YA thriller box die deze maand uitkwam. Graag ga ik in deze blog wat dieper in op de items in de box en het abbonnement bij So Many Pages.

Ook deze maand geld, gebruik code BOEKTUIN voor een leuke korting op je bestelling. Ik mag namelijk weer een periode rep zijn, super leuk!

De maandelijkse boekenboxen van So many pages zijn nederlands en young adult in genre.

Deze box is wederom een prachtige box met spannende goodies.

Het boek van deze box is ‘Sintel en as’ van Mara Li. Een prachtige hardcover. Het klinkt als een spannend en fantasierijk boek. Voor de boekenboxen is er ook een optie tot een book-only abbonement. Hier zitten wél de brief van de auteur en explusieve artprint en boekenlegger van dat boek bij, maar niet de andere goodies.

Tegenwoordig heeft So many pages een discord, hierop zijn allerlei leuke onderwerpen om te bespreken met andere booklovers, maar ook word elke maand het boek van die maand samen gelezen.
Meedoen? Kijk hier: https://discord.gg/bW7arb63

De artprint en boekenlegger zijn gemaakt door Bibi van Leeuwen. Deze art is altijd gebaseerd op een situatie uit het boek, en gemaakt in overleg met de auteur.
Zodiac sign boekenlegger – Aquarius. Ontworpen door Bibi van Leeuwen. De tweede boekenlegger in de zodiac sign serie van So many pages. Allemaal hebben ze foliedruk op de randen, bij deze is dit goud.
Bookplate, gesigneerd door Mara Li
Gave pin
, ontworpen in passende stijl. Gemaakt door Chapter and Chill

Kaars en lucifers– Mooie, heerlijk ruikende kaars en bijbehorende lucifers. Beide ontworpen voor deze box door So many pages
Sintel en as thee – Zwarte thee met de smaak baked apple & cinnamon, samengesteld door My Moments NL
Persoonlijke brief van de auteur – deze laat écht een stukje van Mara Li zien en zorgt voor een persoonlijk gevoel, leuk om te lezen en zo toch ietsje anders naar het boek te kijken.
Spoilerkaart – info over de items en hun makers, én aankondiging van de volgende box
Thank you kaart met een leuke aanbieding

Praktisch
De young adult boekenboxen van So many pages gaan op abonnement. Deze is gemakkelijk en ten alle tijden op te zeggen. Kosten zijn €35 voor de box of €25 voor de book only box.

De book only box bevat het boek, de brief van de auteur en de exclusieve art-print van het boek. De volledige boekenbox bevat nog vijf extra goodies. Deze zijn persoonlijk uitgekozen en passend bij het thema van de box. Beide boxen hebben gratis verzending. Voor dit bedrag komt de box dus bij jou thuis, plus eventuele andere items die je hieraan toevoegd. Dit alles is ideaal en houdt verzending laag.

Goede deal
Persoonlijk heb ik diverse boxen geprobeerd. So many pages maakt een persoonlijke en unieke box binnen duidelijke kaders ( ik ben altijd verrast en positief, maar er zit nooit iets in wat ik écht niet zou verwachten, tot nu toe bevalt het ook altijd). Je krijgt ook echt waar voor je geld, een hardcover boek én zoveel mooie goodies.

Het thema voor de eerstvolgende boekenbox is Dodelijke geheimen dit de box voor maart 2023.
Ga jij je hiervoor inschrijven? Vergeet niet de code Boektuin voor een leuke korting.