SMP Maart unboxing

So many pages boekenbox maart 2023 – Dodelijke geheimen

Op deze foto zie je een overzicht van de inhoud van de boekenbox die deze maand (maart 2023) uitkwam bij So many pages. Ik ga in deze unboxing blog dieper in op de items, de boxen van So many pages en het abbonement. Na het lezen van deze blog weet jij of deze box voor jou geschikt is.

De boekenboxen van So many pages komen maandelijks uit, zijn nederlands in taal en Young adult van genre. Soms komen er extra boxen uit, die wijken wel eens af van deze norm.

Voor heel maart geld nog, code BOEKTUIN voor 10% korting op je bestelling. Dit geld voor alles behalve de nederlandse boeken, in verband met de wet boekenprijs.
Ik mocht deze periode weer REP zijn voor So many pages, dit vond ik super leuk om te doen. Eind maart loopt deze periode ten einde en worden er ook weer nieuwe reps gezocht. Mijn code is in heel maart nog geldig.


Het boek van deze maand is ‘De vijf die blijven’ van Holly Jackson. Een spannende paperback van een auteur die rap groeit in aanzien.

Tegenwoordig heeft So many pages een discord, hierop zijn allerlei leuke onderwerpen om te bespreken met andere booklovers, maar ook word elke maand het boek van die maand samen gelezen.
Meedoen? Kijk hier: https://discord.gg/bW7arb63

Op de foto zie je ook een casefile. Hierin zit het politiedossier met informatie over de karakters, crime scene foto’s en unvulbladen.

Dit is een super leuke en unieke toevoeging die enorm veel interactie geeft voor de lezer. Ik geniet hier enorm van en wil graag het verhaal ontdekken samen met de andere speurneuzen, op de discord.
Artprint en boekenlegger, gemaakt door Blue illusion art. Deze zijn gebaseerd op het boek.
GEEN STICKERS, dit zijn aanwijzingen, ingenomen bewijsmateriaal, door so many pages zelf
Gezonde fruitsnack van 5th season fruit. Deze was erg lekker!
Collectible pin – Enamel pin gemaakt door Chapter & Chill
Zodiac Sign boekenlegger – Ontworpen door Bibi van Leeuwen, boekenlegger met sterrenbeeld Pisces. Zodiac sign boekenleggers zijn foliebedrukt en een collectible in de SMP boxen van 2023.

Totebag Five survive van So many pages
Lees mij folder – Leuke informatie over de box
Spoilerkaart met informatie
Thank you kaart met leuke maandelijkse aanbieding

Praktisch
De young adult boekenboxen van So many pages gaan op abonnement. Deze is gemakkelijk en ten alle tijden op te zeggen. Kosten zijn €35 voor de box of €25 voor de book only box.

De book only box bevat het boek, de brief van de auteur en de exclusieve art-print van het boek. De volledige boekenbox bevat nog vijf extra goodies. Deze zijn persoonlijk uitgekozen en passend bij het thema van de box. Beide boxen hebben gratis verzending. Voor dit bedrag komt de box dus bij jou thuis, plus eventuele andere items die je hieraan toevoegd. Dit alles is ideaal en houdt verzending laag.

Goede deal
Persoonlijk heb ik diverse boxen geprobeerd. So many pages maakt een persoonlijke en unieke box binnen duidelijke kaders ( ik ben altijd verrast en positief, maar er zit nooit iets in wat ik écht niet zou verwachten, tot nu toe bevalt het ook altijd). Je krijgt ook echt waar voor je geld, een hardcover boek én zoveel mooie goodies.

Het thema voor de eerstvolgende boekenbox is Wicked Witches dit de box voor april 2023.
Ga jij je hiervoor inschrijven? Vergeet niet de code Boektuin voor een leuke korting.