See you yesterday

See you yesterday – Rachel Lynn Solomon
Uitgegeven door Simon & Schuster books for young readers
Genre: Young adult romance

Na een slechte ervaring op de middelbare school hopt Barrett Bloom dat haar opleiding een nieuwe start kan zijn. Haar moeder ging hier ook naar school en ze heeft de hoop dat haar ervaringen net zo goed zullen zijn. Op dag één van de lessen wordt ze echter al vernederd door een betweter in haar klas en zet ze een studentenhuis in brand. Haar kamergenoot is haar gezworen vijand en last but not least, ze is voor de nacht buitengesloten. Niet de beste start?
De volgende ochtend als ze wakker wordt, is ze echter terug in haar eigen kamer. Het is opnieuw 21 september. Ze is echter niet alleen. Ook Miles, die arrogante jongen uit haar klas, zit al veel langer vast. Dit klinkt toch al als een interessant verhaal?
Dat is het ook zeker. Het is goed geschreven en houd je nieuwsgierig, laat je meeleven en is een heerlijk boek waar ik zeker van heb genoten. Het telt 432 bladzijdes en ik ben blij dat het niet korter was, het heeft namelijk de ideale diepgang en details in de dagen van Barrett en Miles. Beide heb ik ze goed leren kennen, ook omdat de dezelfde dag zich herhaalt. Soms is er wanhoop, maar de een trekt de ander hier altijd weer uit.

‘There’s so much hidden beneath the surface most of us don’t get to see on a regular basis.’

Ze konden elkaar niet uitstaan, toch leren ze elkaar steeds beter begrijpen. Als enige begrijpen ze elkaars situatie en hierdoor ontwikkelen ze een erg bijzondere band die langzaam voelbaar wordt. Ik vond het heerlijk dat Barrett en Miles enorm verschillende karakters hebben. Barrett is hilarisch en bot, Miles onzeker en intelligent. Beide zijn duidelijk neergezet en hebben hun eigen karaktertrekken en kenmerken, ik vind ze beide superleuk. Door het boek heen groeien ze allebei enorm. Dit is geweldig om te lezen.
Een verhaal vol wilde avonturen, romantiek, vertrouwen en vriendschap.