Over mij

Over mij & Boektuin

Boektuin is ontstaan toen ik mij realiseerde dat ik al een groot deel van mijn leven graag lees en besefte dat ik hier graag meer mee wil doen. Mijn ouders lezen beide veel en mijn vader werkte bij een uitgeverij, dus aan boeken hadden wij thuis nooit te kort. Ik ging werken met kinderen en ervaarde een liefde voor voorlezen en het delen en promoten van boeken.

Kort heb ik in een uitgeverij gewerkt, als tussenstapje, maar hier leerde ik over mijn interesse in drukwerk en diverse papiersoorten. Ook ben ik creatief en heb ik periodes waar ik veel teken en dingen ontwerp.
Op een dag kwamen al deze dingen samen en kwam het besef; ooit wil ik een kinderboek maken, maar nu wil ik in ieder geval beginnen met mijn liefde voor boeken delen met andere boekenliefhebbers.

Dat is het ontstaan van Boektuin.

Minibieb

Sinds April 2023 is er ook een heuse Boektuin minibieb. Deze hebben mijn partner en ik samen ontworpen en gemaakt. Ik ben hier enorm blij mee! Kom dus vooral even kijken als je in de buurt bent. Medemblik is overigens een hele leuke stad om een dagje naartoe te gaan, ook geschikt voor met de kinderen.
Mijn naam is Jasmijn, eind 2020 startte ik Boektuin. Elke dag weer ontmoet ik nieuwe interessante schrijvers, boekenliefhebbers en andere leuke accounts die mij inspireren en meer leren over boeken. Iemands passie voor boeken is uiterst interessant en ik blijf dan ook dankbaar voor alle mooie verhalen die ik te lezen krijg en leuke mensen die ik leer kennen.

Heb je vragen of interesse in een samenwerking?
[email protected]


Stoerleesvoer
Stoerleesvoer is een recensie-platform met een groot team. Naast hun vaste team hebben zij gastbloggers en stoere lees vrienden.
Ik ben lid van het team van Stoerleesvoer en recenseer daar weer andere boeken dan voor Boektuin. Hier leer ik veel van en ik heb enorm lol met dit leuke team.
Stoerleesvoer.nl