Nooit meer de oude

Nooit meer de oude – Mieke Lannoey
Uitgegeven door AnkhHermes
Genre: Spiritualiteit, Persoonlijke ontwikkeling

Gezien ik zelf een burn-out heb gehad en dit veel zie in mijn omgeving, was ik erg benieuwd naar dit boek. Een burn-out, bore-out of soortgelijke problematiek komen steeds vaker voor. Dit roept bij vele mensen vragen op en in nooit meer de oude geeft Mieke Lannoey hier belangrijke inzichten en uitleg over.

Naast dat het onderwerp actueel en interessant is trok de cover mij ook erg aan. Rustige en mooie kleuren met een spiraalvormige schelp. Direct had ik dan ook met mijn omgeving discussies over waar de schelp voor zou staan, het was direct het gespreksonderwerp van de dag.

De spiraalvormige nautusschelp op de cover staat symbool voor evolutie. Het boek legt uit dat we onderweg zijn naar een evolutie, zowel persoonlijk dan als maatschappij en geeft redenen en handvaten om op zoek te gaan naar je ware natuur.

Mijn verwachting van dit boek was het krijgen van nieuwe inzichten op het gebied van burn-out. Dit is zeker geslaagd al had ik nooit kunnen verwachten wat de inhoud van dit boek brengt. Zowel persoonlijk als op maatschappelijk vlak bracht dit nieuwe inzichten. Dit boek zou ik dan ook zeker aanraden aan iedereen die open staat meer te leren over de betekenis van een burn-out en waarom dit steeds meer voorkomt. Voor ieder die hier inderdaad voor open staat geld dat van dit boek en de inzichten van Mieke Lannoey veel te leren valt.


Wil je naast dit boek meer leren over de inzichten van deze schrijfster?
Bekijk dan ook de blog op haar website; https://www.miekelannoey.com/blog