Nieuwe review! Dit keer wat heel anders:

💚
Inspirerend leven agenda 2022
Uitgegeven door @ankhhermes, bedankt voor deze mooie agenda🥰

Wat een prachtige cover heeft deze agenda, met binnenwerk dat matcht. De kaft voelt heel prettig en zacht. Naast de standaard informatie staat er voorin ook een maankalender. Nu is dit wellicht niet voor iedereen, maar het is een leuke toevoeging, zelf ben ik hier wel eens benieuwd naar. Op deze manier kun je het hele jaar op de hoogte zijn van de maanstand.

Elke maand eindigt met ruimte voor notities, reflectie en een vooruitzicht voor de nieuwe maand. Ook staat hier bij elke maand een affirmatie. Dit soort toevoegingen lijken mij erg fijne hulp bij bewustwording en reflectie. Een andere mooie toevoeging zijn de wekelijkse quotes, deze zijn uniek en inspirerend.

Elke maand heeft een ander kleuren thema en een eigen stukje tekst. De agenda oogt rustig, heeft genoeg ruimte voor tekst per dag en is overzichtelijk. Buiten dat ziet hij er erg mooi uit. Alle extra toevoegingen helpen enorm bij stilstaan bij jezelf, en bewustwording en zijn inspirerend.

Kortom, ik zou deze agenda aanraden als dit dingen zijn die jij interessant vindt of waar je toch meer mee bezig zou willen zijn. Zowel binnen als buiten vind ik de looks van deze agenda erg mooi en ik ben gek op de quotes.

Check ook:
Ankh-hermes.nl
inspirerendleven.nl