Nieuwe recensie!

💚

In de sterren geschreven – diverse auteurs
Uitgegeven door Books and Butterflies

In de sterren geschreven is een wederom heerlijke verhalenbundel van Books & Butterflies met daarin korte verhalen omtrent het thema ‘in de sterren geschreven’. Deze verhalen zijn geschreven door; Eveline Heijnen, Britt van der Jagt, Cecile Koops, Claudia Vanzegbroeck en Chloe Verbeek.

Het eerste verhaal is direct erg origineel en pakkend. Later wordt pas duidelijk wat er precies gaande was en het is uniek, grappig en heeft pit. De rest van deze bundel sluit daar goed bij aan, alle verhalen zijn vanuit een heel ander oogpunt maar zeker uniek en leuk om te lezen.

We lezen over het geluk van Yasmine, voorbestemd zijn in een grappig, feelgood jasje. Een bijzondere voorspelling, vriendschap en liefde op het eerste gezicht, op een verrassende manier geschreven. Een wens om in vervulling te laten gaan, emotioneel geladen en jezelf het gunnen, er helemaal voor gaan. En tenslotte over vriendschap, toekomstdoelen en het waarmaken van je dromen.

De omschrijvingen zijn heel cryptisch, maar ik wil dat je de rest zelf ontdekt tijdens het lezen van deze bundel. Ik heb weer genoten! Hopelijk zul jij dat ook doen.