Nieuwe recensie!

💚

Wie niet horen wil – Nicci French
Uitgegeven door Ambo Anthos

Nicci French is voor mij wel een autobuy author, ik heb veel van haar gelezen en ben benieuwd als er iets nieuws uitkomt, dus Wie niet horen wil moest ik lezen.

‘Wie niet horen wil’ gaat over Tess en haar dochter Poppy. Tess is gescheiden van Jason en Poppy woont deeltijd bij beide. Op een dag tekent Poppy iets heel duisters en begint vreemde dingen te zeggen. Ze is nog te klein om goed aan te kunnen geven wat er aan de hand is. Tess gaat zich zorgen maken en begint te onderzoeken. Hier gaat ze echter steeds verder in, té ver.

Het begin vond ik veelbelovend en interessant. De plottwist en het onverwachte einde zag ik helaas al vrij snel aankomen en ik miste voor mijn gevoel de onderliggende spanning een beetje. Mijn ervaring met Nicci French thrillers is de angst, hetgeen dat op de achtergrond meedraait en de plot twist. Helaas sloeg dit boek voor mij daarin de plank mis. Het thema zelf en de start waren wel erg interessant.