Nieuwe recensie!

๐Ÿ’š
Ik stond zรณ perplex van dit boek, ik ben helemaal vergeten foto’s te maken voor mijn recensie ๐Ÿ˜…. Het boek is inmiddels alweer doorgegeven.

๐“˜๐“ท ๐“ฑ๐“ช๐“ช๐“ป ๐“ท๐“ช๐“ช๐“ถ โ€“ ๐“›๐“ฒ๐“ผ๐“ช ๐“–๐“ช๐“ป๐“ญ๐“ท๐“ฎ๐“ป
๐“ค๐“ฒ๐“ฝ๐“ฐ๐“ฎ๐“ฟ๐“ฎ๐“ป๐“ฒ๐“ณ ๐“’๐“ช๐“ป๐“ฐ๐“ธ

Dit was mijn eerste boek van Lisa Gardner en ik snap nu direct alle lovende berichten over deze auteur. Het is lang terug dat een thriller mij zรณ beetnam.

Het boek begint met een verhaal van inmiddels twintig jaar terug, in de heftige jeugd van twee meisjes. Hier worden erg veel vragen opgeroepen en het is nu al enorm spannend. Vervolgens gaan we door naar Charlie haar latere leven, waar ze bij haar tante woont. Op dit punt zijn er al zoveel spannende dingen gebeurd, in zo weinig bladzijdes dat ik mij afvraag hoe het kan dat er nog honderden bladzijden volgen en wat daarin te vertellen valt.

๐Ÿ”นLees de gehele recensie op boektuin.nl, link in bio
Uitgeverij Cargo #aanrader