Nieuwe recensie!

💚

Wat gebeurt er als je doodgaat? – Hans Stolp
Uitgegeven door AnkhHermes

Een uitgebreide uitleg over wat er gebeurt als je doodgaat, vanuit het perspectief van reïncarnatie.
Dit boekje is vrij klein en heeft een harde, mooie kaft met rustige kleuren. Het ligt heel lekker in de hand en is ook niet zwaar. Deze herdruk bevat een persoonlijk voorwoord van de schrijver, een mooie boodschap en goede toevoeging aan het boek.

De inzichten in dit boek zijn vanuit het esoterische christendom geschreven, het gaat vooral uitgebreid in op de eerste drie dagen na overlijden. Tegenwoordig wordt er steeds meer geloofd in reïncarnatie en een spirituele kant van ons leven. Geloof je hier niet in, dan is het nog steeds leerzaam je in deze perspectieven te verdiepen, dat vond ik althans wel. Dit boek leerde mij hier veel over. Deze inzichten worden ook gedeeld in andere religies en culturen.

‘Inzicht neemt angst weg’

Hoewel ik hier niet in geloof hoop ik dat het waar is, dat zou heel mooi zijn. Zoals de schrijver zelf aangeeft in het boek, hij hoopt dat het inspireert en stimuleert tot bewustwording van eigen antwoorden, hij begrijpt dat niet iedereen dit omarmt.

Een boodschap die mensen hoop geeft of de kans tot nieuwe inzichten. Dit boek is niet voor niets veel verkocht en in herdruk geweest. Tevens zijn er, voor wie dit interessant vindt, door uitgeverij AnkhHermes nog veel meer boeken uitgegeven van Hans Stolp.