Nerds gone wild

Nerds gone wild – Mister Victor

Let op: dit boek is alleen in het engels verkrijgbaar.

𝗡ext 𝗘volutionary 𝗥edefining 𝗗ymanic
De cover en titel van dit boek trokken direct mijn aandacht, de hilarische intro zoog mij het boek in.
‘Grappig, uniek, zet aan tot nadenken.’

Onze wereld zit vol technologie en ontwikkelt snel. Op een grappige, informatieve manier vertelt ‘Nerds gone wild’ over de rol van nerds hierin en hoe zij groeien en steeds meer de wereld overnemen.

‘The ascendency of nerd culture is a game changer.’

Veel gewone, dagelijkse dingen zijn beïnvloed door technologie en zijn in de afgelopen generaties erg verandert. Weet jij iets over de historie van kantoorruimtes, of bijvoorbeeld sport, met betrekking tot dit onderwerp, hoe deze zijn veranderd? Dit en vele andere onderwerpen komen aan bod, opgebroken tot kleine stukjes en uitgelegd, geschiedenis tot nu en de rol van nerds en technologie hierin.

‘Meetings often involve uncontrolled outbreaks of death by PowerPoint.‘

Bovenstaande quote vond ik erg grappig. Er staan veel dingen in deze stijl in het boek en ik heb er momenten erg om kunnen lachen. Ook heb ik veel geleerd en stof tot nadenken gekregen. Ik heb genoten van het boek, maar helaas niet zoveel als ik verwacht had. De stukken waar de geschiedenis wordt uitgelegd raakte ik soms mijn aandacht kwijt. Toch heb ik genoten en is het boek goed geschreven.


Meer weten over de auteur en zijn boeken? Neem een kijkje op zijn website:

https://www.themistervictor.com/

Dit boek las ik dankzij The book review crew, zij doen leuke blogtours en delen allerlei boeken door indie auteurs. Hier is hun website:

https://thebookreviewcrew.com/