Layla – Colleen Hoover

Layla – Colleen Hoover
Uitgegeven door Zomer&Keuning
Genre: Spanning

‘Liefde na tragedie en een verandering van jouw werkelijkheid. Goed verhaal.’

Als Leeds en Layla elkaar voor het eerst tegenkomen, voelen zij direct een klik. Direct delen zij een bijzondere band en willen hun leven met elkaar delen. Na een aanval op Layla’s leven veranderd echter alles en zijn ze niet meer zo verbonden. Een bizarre situatie ontvouwt zich als Layla zieker lijkt te worden, er paranormale activiteit is en Leeds verliefd wordt op een ander.

Leeds is sceptisch maar kan niet om de bewijzen heen, zijn overtuigingen veranderen en als lezer ga je hierin mee. Er zijn twee tijdslijnen die op verschillende plekken in het verhaal beginnen, dit is zo gedaan dat je nieuwsgierig blijft en doorleest. Wat gebeurt er nou precies?
Het verhaal is uniek en interessant, het was moeilijk om te gokken wat er gaande is en hield mijn aandacht. Er zijn vrij veel details en weinig karakters, zodat je deze en hun gevoelens goed leert kennen en met hun in de situatie zit. Op momenten ben ik boos geweest op Leeds, bang voor Layla of hem en geïntrigeerd door Willow.

Dit verhaal luisterde ik, Lykele Muus is een prettige voorlezer. Ik heb genoten van ‘Layla’, de bizarre twists en het sterke plot. Zeker een aanrader.