Heks in het groen

Heks in het groen – Lunadea
Uitgegeven door AnkhHermes
Genre: spiritualiteit

Wat een heerlijke kaft, het boek straalt positiviteit uit en voelt prettig aan. Ook past de kaft heel mooi bij het boek. De indeling van de hoofdstukken en onderdelen zijn erg duidelijk zodat je makkelijk dingen kan terugvinden. Dit is fijn, want er zitten erg praktische onderdelen bij die handig zijn om er opnieuw bij te kunnen pakken en toe te passen.

Heks in het groen geeft veel en uitgebreid informatie. Ik had vragen over soorten heksen en typen magie, dit alles wordt uitgelegd en meer. Naast informatief is het erg praktisch, het is zo toe te passen en ook staan er oefeningen in. Lunadea deelt tevens eigen ervaringen die prettig zijn om te lezen en voor sommigen erg herkenbaar zullen zijn.

Zelf ben ik geen heks en heb ik hier dus ook niet veel kennis van, wel heb ik ervaring met natuurreligies en ken/vier ik onder andere de jaarfeesten. Voor deze recensie heb ik hierom hulp gevraagd van Joany (15), mijn vriendin en heks die een sterke band heeft met natuur en het spirituele.

Joany zou op de kaft af dit boek al kopen. Ze verwachtte van dit boek te leren over het gebruik maken van energieën en voorwerpen. Het boek overtrof al snel haarverwachtingen en ze zal het boek dan ook nog vaak opnieuw inkijken. Het voelt goed en fijn aan en is erg leerzaam.