Gewoon zoals we zijn

Gewoon zoals we zijn – Emma Anna
Uitgegeven door Emmabooks
Genre: New adult, Romance

‘Wat een heerlijk verhaal, realistisch en toch dromerig’.

Guus zijn wereld veranderd volledig als hij zijn hand en een gedeelte van zijn arm moet laten amputeren. Hij is tweeëntwintig en ligt in het ziekenhuis als gevolg van een zware infectie.
‘Ik ken dat gezicht’, er komt een mannelijke verpleger binnen, die blijkt Guus zijn crush van de middelbare school te zijn. Ze gingen nooit met elkaar om maar herkennen elkaar wel. Uiteindelijk leeft Emilio (verpleger) meer mee met Guus en zijn situatie dan goed voor hem is.

Emilio is enorm lief en meelevend, kwetsbaar, je kunt ook echt goed zijn gevoel lezen. Guus was altijd vrij zelfverzekerd, populair en maakt nu een moeilijke tijd mee. Beide ontwikkelen veel tijdens dit verhaal. Meeleven is super gemakkelijk en de spanning tussen deze twee is enorm. Ze zijn echte tegenpolen in een boel dingen en maken een geweldig koppel. Het is realistisch geschreven en leest prettig weg, je bent al snel begaan met deze twee. Er komen belangrijke thema’s aanbod zoals acceptatie, liefde en belangrijke lessen over oordelen en lekker jezelf zijn.

Emma Books uitgever