Finding the way

Finding the way – Astrid V.J.
Published by New wings press

‘Finding the way’ is momenteel enkel Engels verkrijgbaar. Ook is het deel twee in de ‘Wishmaster’ serie, deel één, ‘The apprentice storyteller’ lezen is aangeraden.
Viola Alerion is al jaren op de vlucht voor het rijk. Jo ontmoeten maakte dat ze voor het eerst het gevoel had dat iemand in haar geloofde. Dit inspireerde groei en transformatie. Nu Jo weg is blijft ze achter met vele vragen en een onduidelijk lot. Zijzelf is de enige die haar pad kan uitkiezen.

‘Everything I have known him to do has always been a step in a perfect dance. He is a vortex, yes. But he is also a river, and travelling with him—the flow will carry you to marvelous adventures.’


In ‘Finding the way’ heb ik veel geleerd over Viola en haar geschiedenis. Zo ook over Jo zijn opvoeding, geloof en overtuigingen. Viola is enorm gegroeid en ontwikkeld, dit is leuk om te lezen. Heerlijk hoe dit verhaal vordert en uitgroeit, je de stappen kan volgen van verandering. Wederom laat Astrid zien dat ze worldbuilding en karakterontwikkeling onder de knie heeft.

May you always find peace. May your heart find its courage. And may you ever trust in the potency of your blood.’

Magie, gerechtigheid, geschiedenis, allen belangrijke thema’s in dit verhaal. In het boek zitten verschillende lessen over eerlijkheid, gerechtigheid en persoonlijke groei. Dit zet aan tot nadenken en vind ik een pluspunt, ook geeft dit het verhaal een extra goed gevoel.

Meer informatie:
Astrid Linktree