Eligio

Eligio – Marja Boomstra
Uitgegeven door Lind & Co (luisterboek)
Genre: Thriller

Eligio is het tweede deel in de spannende maffiafilm achtige verhalen over Lotte. Dit boek is prima opzichzelfstaand te lezen, toch raad ik aan om deel één ook te lezen zodat je meer weet over onderlinge banden en geschiedenis, en zo nog meer kunt genieten van dit verhaal.

Het boek begint direct op zo’n manier dat je eraan gekluisterd zit. Sterk en spannend.
In ‘Eligio’ raakt Lotte wederom in de problemen en weet ze zichzelf te redden, maar toch in nieuwe problemen te stortten. Ze is zwanger en moet haar baby redden maar word geconfronteerd met onder andere ontvoering, dood en mishandeling. De enorm koppige, vurige Lotte heeft veel strijdlust en weet zich staande te houden. Als dan eindelijk over is, blijkt het toch eigenlijk nog niet klaar.

Lotte is een enorm gaaf karakter en wekt mijn interesse. Het boek leest (of luistert) echt een beetje als een maffiafilm en het leuke is dat Lotte niet een achtergrond heeft die hiertussen past.

Marja Boomstra heeft vaak enorm lovende reacties in diverse boekengroepen, hierom wilde ik graag eens iets van haar lezen. Deel één beviel mij goed dus ik wilde dit deel ook graag lezen. Hier heb ik zeker geen spijt van. Als dit jou smaak is, beveel ik dit boek zeker aan.

Ik luisterde naar dit boek, het gewone boek is uitgegeven door MB Publishing.