De heks in mij

De heks in mij – Loes den Hollander
Uitgegeven door de Crime Compagnie
Genre: Thriller

‘Wederom een heerlijke pageturner vol onderhuidse spanning.’

‘Schuilt er niet een heks in ieder van ons?’
Kaia, Jill en Wiesje hebben allemaal hun eigen uitdagingen en ervaringen met het moederschap en een diepe wens om moeder te worden. Wanneer er plots grote veranderingen in hun leven plaatsvinden en alles op zijn kop staat, komt de heks in hen meer naar voren. Bij een van hun té veel.

We lezen het boek in verschillende perspectieven, opgedeeld in drie delen. Kaia, Jill en dan Wiesje. Alle drie hebben ze hun eigen verhaal en problemen. Ze zijn drie enorm verschillende karakters die met allen hun geheimen en verrassingen, die op een vreemde manier allemaal verbonden zijn.
Herkenbare karakters die steeds meer schokkende details en bizarre gedachten prijsgeven. Opbouwende spanning en een langzaam uitvouwend plot.

Loes den Hollander is bestsellerauteur en schrijft vooral psychologische thrillers. Ik vond het heerlijk om weer een boek van haar te lezen. Je vliegt er doorheen, als altijd. De spanning is vooral psychologisch en op de achtergrond, je wil vooral zo snel mogelijk ontrafelen wat de hele waarheid is. Ik heb genoten, houd je van psychologische thrillers, spanning of mysterie dan raad ik dit boek zeker aan.