Blogtour en recensie!

๐Ÿ’š

Vandaag start ik de blogtour van deze leuke novelle. Bedankt Books and Butterflies voor dit exemplaar en de leuke blogtour. Ik ben benieuwd naar de rest van de deelnemers.

๐“›๐“ฒ๐“ฎ๐“ฏ๐“ญ๐“ฎ ๐“ฒ๐“ท ๐“ฝ๐“ฒ๐“ณ๐“ญ๐“ฎ๐“ท ๐“ฟ๐“ช๐“ท ๐“ธ๐“ท๐“ฝ๐“ด๐“ฎ๐“ท๐“ท๐“ฒ๐“ท๐“ฐ โ€“ ๐“’๐“ต๐“ช๐“พ๐“ญ๐“ฒ๐“ช ๐“ฅ๐“ช๐“ท๐”ƒ๐“ฎ๐“ฐ๐“ซ๐“ป๐“ธ๐“ฎ๐“ฌ๐“ด
๐“ค๐“ฒ๐“ฝ๐“ฐ๐“ฎ๐“ฐ๐“ฎ๐“ฟ๐“ฎ๐“ท ๐“ญ๐“ธ๐“ธ๐“ป ๐“‘๐“ธ๐“ธ๐“ด๐“ผ & ๐“‘๐“พ๐“ฝ๐“ฝ๐“ฎ๐“ป๐“ฏ๐“ต๐“ฒ๐“ฎ๐“ผ

โ€˜Een originele novelle die je zo uitleest.โ€™
โ€˜Liefde in tijden van ontkenningโ€™ is het los te lezen vervolg op โ€˜Liefde in tijden van moordโ€™, beide novelles van Claudia Vanzegbroeck die ook ijzersterk is in het schrijven van kortverhalen.

De cover van dit boek en de naam riepen bij mij al vragen en interesse op. Waarop duidt het stukje โ€˜ontkenningโ€™? Waarom de boeien?

Anna en Peter kennen elkaar van de gevangenis en werken tegenwoordig beide in het ziekenhuis. Anna was direct verliefd op Peter en kan dit maar niet loslaten. Peter lijkt hier anders tegenaan te kijken en heeft een lastig verleden dat hem dwarszit. Ze hebben hun eerste ontmoeting buiten de gevangenis en hierna gebeurt er iets vreselijks dat hun situatie nog lastiger maakt en mij als lezer erg liet twijfelen.

Peter eindigt bijna weer in de gevangenis. Leuke plottwist, leest gemakkelijk weg en is origineel geschreven. Zeker een aanrader, ik heb genoten van dit verhaal. โ€˜Liefde in tijden van moordโ€™ had ik nog niet gelezen, maar eigenlijk ben ik daar nu juist erg benieuwd naar. Waarschijnlijk is het echt de moeite waar die eerst te lezen, ook al kun je deze prima los lezen.