Bezeten van mij

Bezeten van mij – Nicci French
Uitgegeven door Ambo|Anthos
Genre: Literaire Thriller

‘Leest langzamer weg dan menig andere Nicci French, maar zeker de moeite om te lezen. Gruwelijk.’

Alice en haar partner Jake lijken helemaal gelukkig. Beste vrienden en samen getrouwd, een woning, beide een goede baan en leuke vrienden. Totdat alles omsloeg, en dat door één blik.

Alice wisselt één blik met een vreemde, op straat tijdens het oversteken. Dit moment lijkt de wereld stil te staan. Deze vreemdeling verdwijnt niet meer uit haar hoofd en ze komen elkaar weer tegen. Er ontwikkelt een vurige affaire en het leven van Alice en Jake komt op zijn kop te staan.

Niemand snapt waarom, maar zo gebeurde het nu eenmaal. Alice gaat weg bij Jake en zij en Adam (voorheen de vreemdeling) gaan volledig in elkaar op. Alice haar leven verandert in een wervelwind van liefde, passie en chaos. Alle zekerheid valt weg, alleen zij en Adam bestaat nog.

Eigenlijk weet ze helemaal niet zo veel van Adam en raakt nieuwsgierig. Haar vragen stellen en onderzoeken gaat soms wel érg ver. De heldhaftige bergbeklimmer Adam lijkt door iedereen te worden aanbeden. Toch komen er soms dreigbrieven. Het verhaal gaat van kwaad naar erger en op vele momenten vroeg ik mij af wie er nou gek is…

‘Ik heb nu Alice, Alice wordt mijn redding.’

Heftig, soms gruwelijk en riep op sommige momenten bij mij zelfs gevoelens van walging op. Een échte Nicci French, daar kan ik erg van genieten. Pure liefde, ware aandacht, duistere geheimen en een heel vangnet dat net is ingestort. Bevat alle elementen voor een goede thriller.