Aangeraakt – Lisa Gardner

Aangeraakt – Lisa Gardner
Uitgegeven door Uitgeverij Cargo
Genre: Thriller

Afgelopen jaar ontdekte ik voor het eerst Lisa Gardner, direct veroverde die een speciaal plekje en wilde ik graag meer van haar lezen. Met Aangeraakt wist ze mij toch weer op verkeerd spoor te zetten, zelfs al vielen bepaalde details mij wel al vroeg op.
Libby en Justin lijken het allemaal te hebben, groot huis, bedrijf, rijkdom en een slimme tienerdochter. Toch loopt hun huwelijk niet hoe ze dit voor ogen hadden. Ze komen thuis van een etentje, dat bedoeld is om weer dichter tot elkaar te komen. Binnen worden ze overmeesterd door drie mannen die ze meenemen naar een verlaten pand.

In een andere tijdlijn lezen we weer over Tessa en agent D.D. warren. Voor Tessa is er een boel veranderd. Ze blijft een enorm stoer en leuk personage om over te lezen. De agenten en FBI in deze tijdlijn hebben hun handen vol met deze zaak.

‘Verdriet heeft een smaak. Maar hoop heeft dat ook.’

Heb bedrijf van Justin, Denbe Construction, kent veel werknemers die erg close zijn met Libby en Justin. Er zijn dus veel mensen om mee te spreken.veel mogelijkheden en er is veel informatie. Het hele boek kun je blijven gissen.
Lisa Gardner is in mijn opinie een geniaal schrijfster die verhalen niet alleen goed in elkaar zet maar toch altijd verassende plotwendingen bedenkt. Aangeraakt vond ik wat minder spannend dan In haar naam, maar even boeiend en wederom een heerlijk boek om te lezen.